Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Fysio Cura Plaza

Fysio Cura Plaza is de nieuwe, gezamenlijke naam van de samengevoegde, gerenommeerde praktijken van Cura Fysiotherapie, FysioPlaza en Fysiotherapie Rijsenhout.

Zij bieden vele verschillende behandelmethoden en specialisaties om samen met u doelmatig en efficiënt te werken aan uw gezondheid en herstel! De praktijk voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is o.a. HKZ-ISO 9001 en PLUS gecertificeerd en preferred provider van vele zorgverzekeraars!

Samen met Meer Med Clinic maakt Fysio Cura Plaza deel uit van The Performance Group.

Aangepast Badminton

In samenwerking met  Sportservice Haarlemmermeer en financieel mogelijk gemaakt door een startsubsidie van het Fonds Gehandicapten Sport spelen  5 à 6 deelnemers met een lichamelijke beperking de badmintonsport.  Vrijwilligers van onze vereniging  laten de deelnemers kennismaken met  specifieke badmintonbegrippen als “drop”, “clear”, “smash”, korte en hoge services. Niet altijd even makkelijk, wel altijd leuk. De rollers hebben zelf ervaren dat badminton ook voor hen meer is dan alleen een strandspelletje. Op dit moment wordt er wekelijks op de woensdagavond gespeeld van 19.00 uur tot 20.30 uur in de Schulp, Zandbos 165.  
Kom overigens gerust eens kijken op de woensdagavonden. En….ken je iemand die wil kennismaken met aangepastbadminton waarbij de speler zich verplaats m.b.v. een rolstoel, neem hem of haar gerust mee!

Atelier NW Makers van moois

Unieke handgemaakte sieraden
Bent u op zoek naar een uniek, handgemaakt sieraad? Bij ons bent u op het juiste adres. Passie, creativiteit en vakmanschap combineren wij met de wens mensen blij te maken.

Een passend ontwerp en maatwerk
Tijdens een gesprek proberen we te ontdekken wat de wensen zijn en welke elementen in een sieraad men aanspreekt. Zo vertalen we alle mogelijkheden naar een ontwerp dat volledig past bij de beleving en het budget van de toekomstige drager ervan.

Hoe gaan we te werk? Wij hebben ons atelier aan het Wilhelminaplein in Heemstede. Voor een nieuw ontwerp werken wij op afspraak, zo hebben we alle tijd voor u zonder gestoord te worden. Bij een kop koffie bespreken we uw wensen en laten we zien dat alles mogelijk is omdat we niet aan een standaard product gebonden zijn, maar alles volledig met de hand maken. Tijdens dit gesprek maken we een tekening van de verschillende ontwerpen om een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindresultaat. Heeft u zelf al een ontwerp in gedachten? Of juist helemaal niet? Misschien heeft u nog sieraden die niet meer gedragen worden waar we iets nieuws van kunnen maken? Wij adviseren u graag!

Een bezoek aan onze website of Facebookpagina geeft u een goede indruk van onze sieraden. Maar natuurlijk nodigen wij u ook van harte uit eens te komen kijken in ons atelier.

Mirjam en Ruud van den Nieuwenhof