Senioren

BC MeerShuttle speelt competitie bij de Nederlandse Badminton Bond op verschillende niveaus. Er komen teams uit in de 4e tot de 7e divisie. 

Onze thuiswedstrijden worden op zaterdagavond vanaf 19.00 uur gespeeld, of op zondagochtend om 10.00 uur. De competitie begint half september en duurt vaak tot eind januari.

In de meeste gevallen is een team onderdeel van een pool van 8 teams. In dat geval worden er 7 thuiswedstrijden en 7 uitwedstrijden gespeeld.

COMPETITIETRAINING:

Al die wedstrijden willen we natuurlijk het liefste winnen! Onze trainer Jeroen van der Zwan draagt hier graag zijn steentje aan bij. Elke dinsdagavond traint hij onze competitiespelers om zo het beste in ze naar boven te halen ;-).

Senioren competitie

Beste leden van Meershuttle, 

Ik ben Jeroen van der Zwan en aankomend seizoen de competitie trainer van Meershuttle.  Het is voor mij na Overbos en Vliegende Shuttle de derde keer dat ik in Hoofddorp training kom geven. 

Na jullie fusie heb ik bij  BC Hillegom 5 jaar de hele club training gegeven en de begeleiders mede opgeleid tot jeugdtrainers. Daarna heb ik nog 3 jaar alleen de senioren training gegeven. 

Twee nieuwe clubs voor mij, maar ze zijn beide niet onbekend. Bij beide clubs ken ik meerdere speelsters en spelers, die ik in de afgelopen 31 jaar ergens training heb gegeven. 

Voor jullie competitiespeelsters en  -spelers wordt het waarschijnlijk een aangename ervaring om op mijn huidige manier training te krijgen. 

Tot aankomend seizoen! 

Jeroen Cornelis van der Zwan.

Team indeling 2023-2024

Team 1

Jeffrey de la Rambelje

Tony Jim

Amber Koens

Mirjam Jim

Team 2

Paul Mulder

Ruud vd Nieuwenhof

Jasper Boldingh

Faisca Fransz

Tamara van Vastenhoven

Team 3

Randy van der Veen

Jeffrey van Aken

Aafke Kaspers

Els Koning 

Team 4

Daniel van der Hengst

Nick Holthuijsen

Ruben van Tienderen

Amber Veeken

Lisa Holthuijsen 

Team 5

Luca Grit

Thijs Reijnen

Jara Hofstra

Sacha Hofstra

Denise Hultermans

Team 6

Pieter Visser

Danny Con

Denise Groenenberg

Lorainne

Anurag

Sabine

Team 7

Joris van Oranje

Sven Rams

Diego van den Berg

Petra van der Hulst

Mandy Hultermans

Lisa

Eline