Corona maatregelen 13 oktober 2020

Ongetwijfeld heeft niemand van jullie het nieuws gemist. Vanaf gisteravond 19.00 uur hebben we als bestuur contact met elkaar over het ‘en nu..’ naar aanleiding van de nieuwste maatregelen.
 
Jeugd
Voor de jeugd verandert er op dit moment niets. Er mag gespeeld worden en de reeds getroffen maatregelen blijven van kracht. Dat wil zeggen voor de trainingen, want de competitie is helaas stil gelegd.
 
Senioren
 Feit is dat de nieuwe maatregelen vanavond 14 oktober om 22.00 uur ingaan, er kan vanavond dus gewoon gespeeld worden, maar dan tot 22.00 uur in plaats van 22.30 uur. De maatregelen die al genomen waren blijven voor vanavond uiteraard gehandhaafd en bovendien belangrijker dan ooit. Vanuit ons de dringende oproep elkaar te wijzen op de regels en voldoende afstand te houden, ook bij het afhang bord. Iedereen wil graag spelen maar wacht gewoon even tot er voldoende ruimte is om op veilige afstand van elkaar een speeltijd en baan te kiezen.
 
Komende donderdag, 15 oktober, zal er niet gespeeld worden. Het is helaas goed mogelijk dat dat ook de komende periode zo gaat zijn. Wij kunnen en willen echter niet ‘even snel’ een besluit nemen over zoiets belangrijks.
Deze week zal er meer concrete informatie volgen van Badminton Nederland (zij zullen komen met een pakket aan feiten en maatregelen) en de Gemeente Haarlemmermeer. Ook zullen we in gesprek gaan met Sportplaza. Zo kunnen we komen tot een weloverwogen besluit dat we begin komende week via een Newsflash bekend zullen maken aan jullie.
 
Voor nu wensen we jullie wederom alle goeds en sterkte met deze ontwikkelingen die ongetwijfeld invloed zullen hebben op iedereen.
 
Hopelijk tot snel!