Buitentraining jeugd

Beste jeugdleden en ouder/verzorgers,

De Corona-crisis is al zo’n 2 maanden aan de gang. Gelukkig lijkt het nu de goede kant op te gaan en mogen we buiten gaan trainen. Vorige week hebben we een korte enquête gehouden waaruit is gebleken dat jullie het wel zien zitten om weer aan de gang te gaan! We hebben inmiddels een locatie gevonden waar we kunnen sporten. Omdat buiten badmintonnen vrij lastig is zullen de trainingen voornamelijk bestaan uit conditie, kracht en voetenwerk. 

Uiteraard neemt de vereniging de geldende maatregelen van de overheid en het RIVM in acht. Daarom hebben we een “Corona-protocol” moeten maken. We verzoeken jullie allen het bijgevoegde protocol goed door te nemen en daarnaar te handelen. Er zal gecontroleerd en gehandhaafd worden op het naleven van de regels, dus houd rekening met de regels!

Locatie: Sportpark “Pioniers” achter het SKWA. Nieuwe Molenaarslaan 10, 2134 AS Hoofddorp
Dag: Vrijdag
Tijd: t/m 12 jaar: 18.00 uur – 18.45 uur
13 t/m 18 jaar: 19.00 uur – 19.45 uur
Periode: Van 22 mei t/m 4 juli, tegen het einde van deze periode zullen we de mogelijkheden bekijken om in de zomervakantie door te gaan.
Kosten: Gelukkig hoeven we geen huur te betalen bij “De Pioniers” dus we kunnen deze trainingen kosteloos aanbieden.
Overige info: 
De toiletten/kleedkamers zijn niet beschikbaar, houd hier rekening mee.
Denk aan een trui/vest
Neem zelf je drinken mee

Kom zo kort mogelijk voor de start van de trainingen naar het sportpark. Ouders zijn niet welkom binnen de hekken van het terrein. Een van onze vrijwilligers zal de kinderen opvangen bij het hek en ze begeleiden naar het trainingsveld. Na de training begeleiden we de kinderen weer naar het hek bij het parkeerterrein. Ga na de training direct weer naar huis toe.

Om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien zullen we voor de twee leeftijdsgroepen een WhatsApp groep aanmaken. Degene die zich via de enquête aangemeld hebben voor de trainingen zullen we hierin toevoegen. Heb je nog niet aangemeld kan dit alsnog door een appje ter sturen naar Aukje of we zullen je telefoonnummer vragen de eerste keer dat je komt trainen.

Mochten er nog vragen zijn kan dat per mail naar jeugd@bcmeershuttle.nl of telefonisch via Aukje (0612526376) of Frans (0651525602)

Wij hebben er zin in!

Sportieve groeten van het jeugdteam,
Frans, Roy, Remco, Jeroen, Kirsten en Aukje.