Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Corona update

Hoop. We hadden het allemaal. Zo snel mogelijk weer de baan op om weer met elkaar onze mooie sport te kunnen uitoefenen. Misschien hadden we stiekem betere hoop, maar seizoen 2019-2020 is met de laatste persconferentie van Mark Rutte officieel afgesloten.
 
Al eerder gezegd, wordt er achter de badminton schermen niet stil gezeten. Met een iets uitgebreide versie van het bestuur overleggen we regelmatig. Uiteraard met inachtneming van de nodige kilometers afstand, met dank aan de firma Skype. Vooralsnog is het goede nieuws, dat het streven is dat we per 1 september weer binnen mogen trainen. Ook is het de bedoeling dat er in competitie verband weer gespeeld mag gaan worden. Vanzelfsprekend houden we nauwlettend in de gaten wat de ontwikkelingen en eisen zijn op dit vlak.
 
Omstreeks heden wordt jaarlijks onze ALV gehouden. Hierin wordt de begroting besproken voor het aanstaande seizoen. Vanzelfsprekend is het momenteel niet mogelijk samen bijeen te komen, NOC-NSF heeft een nieuw protocol gemaakt inzake het houden van een ‘ALV op afstand’. Er is een spoedwet in het leven geroepen die het mogelijk moet maken een digitale ALV te houden, echter is deze nog niet goedgekeurd door de Tweede Kamer. Ook dit houden wij scherp in de gaten, om jullie zo snel mogelijk te kunnen informeren over een naderende ALV.
 
Onze gedachten blijven bij jullie allen, in de hoop dat jullie, jullie familie en vrienden in goede gezondheid deze crisis doorkomen. Belangrijkere zaken zijn er nauwelijks te noemen. Toch moeten we ook aan de financiële kant van de crisis blijven denken, al is het achter de schermen. Ook dit zal onze aandacht niet verliezen. Er zijn diverse initiatieven vanuit gemeenten en overheid, die mogelijk op onze vereniging van toepassing zijn. Wat dat precies zal betekenen is nog niet bekend, maar er wordt allesbehalve stil gezeten. Dit alles met als doel straks in alle opzichten gezond aan de startlijn van een nieuw seizoen te verschijnen!
 
Als er nieuws is; wij houden jullie op de hoogte. Hebben jullie vragen; jullie weten ons te vinden. Tot die tijd; blijf fit, gezond en creatief