Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Sponsor Kliks

Wisten jullie dat zo’n  96% van alle Nederlanders boven de 15 jaar  minimaal één keer per jaar een online aankoop doen van een product of dienst? Dat zijn  ruwweg 14 miljoen mensen die  bij elkaar een omzet van ca. 25 miljard euro mee genereren.  Gemiddeld per persoon  dus een kleine € 1800,-

Even snel voor de vuist weg gerekend  zouden dan pakweg  de 220 leden van BC Meershuttle statistisch gezien  jaarlijks voor in totaal  zo’n  € 400.000 euro via een webwinkel aanschaffen.
Hoe aardig zou het zijn als een klein percentage van dat bedrag aan de vereniging ten goede zou komen?

Nou dat kan!

Als iedereen vanaf nu niet direct naar bol.com, coolblue.nl,  KLM.nl,  Alibaba.com,  Zalando .nl  of  welke andere (deelnemende) webwinkel ook surft, maar dat doet door eerst het logo van Sponsor Kliks op onze website of in de nieuwsbrief aan te klikken, dan krijgt de vereniging een klein  percentage van het aankoopbedrag. Dat is netto minimaal 0,6 %, maar kan ook meer zijn. Volgens bovenstaande cijfers én als iedereen trouw  meedoet, kan het sponsorbedrag theoretisch oplopen tot ca. € 2400,- per jaar.  Zeker ook als je mensen in je omgeving hier ook op attent maakt.  En al zou het maar de helft of een kwart van dat bedrag zijn, dan nog zouden we daar als vereniging leuke dingen mee kunnen doen.

Veel  verenigingen gingen ons al voor en ook een aantal sportbonden zijn partner van  Sponsor Kliks.

Alle informatie kun je nalezen via https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10961&cn=NL&ln=nl

Daar kun je bestellen,  lees je achtergrondinformatie hoe het werkt, de voorwaarden en  ook  het privacy beleid van Sponsor Kliks.

Bestel je liever via tablet of smartphone? Download dan de SponsorKliks app voor:

Android               https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple Ios            https://apps.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

Geef daarbij als sponsordoel Badmintonclub Meershuttle op.

Help je de vereniging en doe je mee?

Klik op het Spnsorklik embleem voor de online webwinkels !!!