Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Altijd al willen kennismaken met badminton? Meld je dan aan voor een proeftraining!

Wil je én fitter worden én kennis maken met een dynamische olympische sport? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining bij BC Meershuttle in Hoofddorp. Bevalt het, en daar twijfelen we niet aan, dan nemen we je graag mee door alle facetten van de badmintonsport. Van de spelregels tot techniek, van hoe te bewegen in het veld tot de tactiek. En daarna speel je lekker mee met de recreanten, dat zijn de meeste leden van BC Meershuttle, op de woensdag- en/of donderdag speelavond.

Het lidmaatschap maken we extra aantrekkelijk: voor € 70,- krijg je niet alleen 10 trainingen van een uur maar ook mag je tot eind mei vrij spelen op de speelavonden in het fraaie volledig vernieuwde Spectrum in Hoofddorp.

Ook gevorderde spelers zijn van harte welkom, en kunnen direct al meespelen op de woensdag en/of donderdagavond. Je mag altijd twee keer gratis komen meespelen, voordat je hoeft te besluiten lid te worden. 

Wil je, net als onze enthousiaste leden, de badmintonsport zelf ervaren? Meld je dan snel aan - als beginner - voor een proefles op dinsdag 21 of 28 januari 2020, van 20.30 tot 21.30 uur met daarna nog een half uur vrij spelen, of - als gevorderde - een keer gratis mee spelen op de woensdag of donderdag, bij secr@remove-thiss.bcmeershuttle.nl.