Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Sponsorwerving

Zoals jullie allen hebben kunnen vernemen tijdens de ALV, is het leden aantal gedaald door de perikelen rondom onze nieuwe hal. We kijken met zijn allen vooruit en zijn positief, hoewel de focus wel moet liggen bij nieuwe leden werven!
 
Daarnaast is er een sponsorplan opgezet dat ook bij zal dragen aan een betere financiƫle gezondheid. We zijn blij te melden dat we inmiddels een mooi aantal sponsors hebben mogen verwelkomen, maar we zijn er nog niet. Als het goed is hebben jullie allemaal een brief ontvangen waarin we de 'Vrienden van BC Meershuttle' hebben uitgelegd. Bij deze willen we jullie nogmaals oproepen hiermee aan de slag te gaan en eens om je heen te kijken naar potentiƫle vrienden. De eerste stappen richting een mooie vriendengroep zijn gezet, maar zonder jullie kan het niet! Samen hebben we een groot bereik!!
 
Even ter inspiratie, de volgende relaties van leden hebben zich al aangemeld als vriend; ouders, opa's/oma's, zakelijke relaties, teams van BCM en familieleden met een bedrijf. We zouden het super vinden als je eens om je heen zou willen kijken.
Laten we er samen een enorm succes van maken!!
 
Naast onze vriendengroep zoeken we natuurlijk ook nog andere sponsoren, hier zie je het overzicht. We vinden het natuurlijk super als je hier eventueel ook mensen voor zou weten. Hulp nodig, laat het ons weten via sponsor@bcmeershuttle.nl.