Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Nieuwe clubshirt passen

De passhirts voor ons nieuwe Clubshirt zijn binnen. Helaas hebben we geen speelavonden meer maar we hebben een oplossing gevonden.
Het is echt belangrijk dat je komt passen, de maten vallen namelijk anders uit dan gebruikelijk! Je mag je maat ook via de app of email doorgeven, maar dat is dus een (eigen) risico!

 Zorg a.u.b. dat je gebruik maakt van één van de pasmomenten, zodat we niet iedereen na hoeven te bellen. Voor de duidelijkheid; competitiespelers zijn verplicht in het nieuwe shirt te spelen. Overige spelers zijn niet verplicht, maar de ervaring leert dat alle leden het leuk vinden een officieel clubshirt te hebben.
 
Hieronder vind je alle informatie over de pasmogelijkheden:

  • Donderdag 13 juni zullen we van 19.30 tot 22.00 in de kantine van het Skwa zitten. Kom gezellig wat drinken en je shirt passen, dan maken we er een gezellige borrel van.

Locatie: 
Sportcomplex Koning Willem-Alexander
Bennebroekerweg 800
2134 AB  Hoofddorp

  • Tijdens het jeugdkamp op 15 en 16 juni. Voor de ouders/verzorgers van jeugdleden die meegaan op kamp; overleg vooraf of er 1 of 2 shirts besteld gaan worden. 
  • Tijdens de Sportfair op 16 juni. Kom gezellig langs, de shirts zullen achter de schermen in de stand aanwezig zijn.
  • Kostprijs per shirt is 25 euro. We streven ernaar ALLE leden een korting op het eerste shirt te geven. Deze korting is afhankelijk van het definitieve aantal shirtsponsors en wordt later bepaald.
  • Velen wensen 2 of zelfs 3 shirts, geen enkel probleem. Deze krijg je tegen de kostprijs van 25 euro.
  • Wat nieuw is, is dat je naam op het shirt kan (hoeft natuurlijk niet)!! Super leuk! Kost niets extra's. Bij het passen kun je deze naam vermelden. Het moet je echte voor- en/of achternaam zijn, dus geen bijnamen etc.

We zien jullie graag de 13e, 15e of 16e!