Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Competitieverslag J5 en ........

Op zondag 10 februari speelde J5 (bestaande uit Denise Hultermans, Amber Veeken en Syra van Kempen) de laatste competitiewedstrijd tegen Swish J3 in Krommenie. Hierna mochten ze zich met de uitslag van 1-5 terecht winnaar noemen van hun poule met als enige team alle 12 de wedstrijden gewonnen.

Aanstaande zaterdag 16 februari volgt nog een spannende dag. Dan speelt de J5 voor het Regio-kampioenschap van Noord-Holland tegen HHW  ’69 J2 uit Heerhugowaard. Een team van 4 jongens die ook alle wedstrijden in hun poule heeft gewonnen.

J5 speelt in een gemengd team. Een gemengd team bestaat uit minimaal 3 spelers en speelt 6 wedstrijden totaal. Drie dubbel- en drie enkelspelen. Omdat gemengde teams enkel in onze regio spelen wordt de winnaar van de regio meteen ook Nederlands Kampioen.

Het spannende duel zal om 13:00 uur gespeeld worden in Sporthal Raggers, Bongerdstraat 6 in Almere. Aanmoediging is natuurlijk altijd welkom!

-----
Er wordt nagedacht om de kampioenen op een n.n.t.b. tijdstip te huldigen.

Bij de wedstrijden hebben ook een aantal invallers geholpen om de behaalde resultaten te boeken. Bedankt Sander, Aiden, Syra , Jenna, Koen, Moya en Sophie voor jullie inzet!

en het      Regio kampioenschap !!

Lees het verslag over de kampioenswedstrijd van ons jeugdteam J5 nu ook op HCnieuws.nl! 

Foto J5